Monday, February 28, 2011

Tutorial pasang lagu di blog .


okayy nie request dari adek balqish dye tanye mcam mane care na letak lagu dlam blog . okayyy , senang jea .

follow the step :
first , pegi tat design --> add new gadget pastoe pegi tat web nie http://fullmusik.co.cc/ lepas toe tulis lagu yang koranik na and suke . lepas toe copy code lagu tersebut and paste kan dekat new gadget yang korank buad tat design tdy toe . pastoe , tekan SAVE and DONE !

senang jea tutorial nie kan ? hee ;)
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

3 comments:

Julia Zulaiza said...

Akak.. erm.. syer nk tanyer!! mcm mner nk wat walppaper akq tuh.. chantik laa.. lepastu ader gambo kartoon tuh? cm ne ekk?

Ehmy Lolo's said...

Akak.. nk tenyerk.. cm ner nk wat gambar kt website mashroom cm akq?

shaz_rina said...

Follow awak :)

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.