Sunday, February 20, 2011

na buad contest !


Haihh , dahh lame aku cadang na buad contest tap mase ta mengizinkan . and now plak broadband buad hal , handphone pun buad hal . grr ! mcam mcam lahh , haihh . so , buad mse skunk nie aku ta dpat na buad contest . tap janan risau , lepas sume masalah aku selesai aku akan buad contest toe . and korank bole lahh sertai nye okayy ? heee . okayy lahh smpai cinie je , broadband aku nie bile bile mase jea bole jadi ting tong balik . aha , daaa :)
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

2 comments:

Cik Jaja Sahaje said...

hey..kalau nk buat contest,inform jaja ukey..
i will join (:

polkadotUngu said...

buat2 sure join punye... :)

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.