Saturday, December 11, 2010

Goodbyet OLD , Hello NEW !


peep's . aha , harinie aku gile ohh . aha , kau na tahu bub ape ark ? haihh , kene ke aku gtau ? aha , tap tape lah aku bgtau juga . haih , sebenar nye handphone W595 aku da kne jual . haihh . tap aku dpat beli handphone . HAHA , besh kud .
akhirnye , dpat gak aku beli handphone idaman aku toe . lalala ~~ aha , suke snad ohh ase . aha . thanks umie , and thanks aboh coz kua an duit beli hanphone akak toe . HAH , hargai gile weyhh . hee ;) auww , korank na tgok ta handphone W705a aku toe ? wane pink kud , sweet gile doe . nahh nie dye handphone cam aku toe :




Sony Ericsson W705 Pink edition of images to enjoy

Sony Ericsson W705 Pink edition of images to enjoy

Sony Ericsson W705 Pink edition of images to enjoy

Sony Ericsson W705 Pink edition of images to enjoy
I REALLY this phone ! aha .
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

1 comment:

bubblegum said...

akak , cmner na ltak lagu and hello kitty yg kat blog akak tue ehh ?

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.