Wednesday, December 14, 2011

Selamat tinggal ;)Yeahhh!! Ting ting ting! Akhirnya, kini pasti..lalalala. HAHA, okayy sebenarnya kalau boleh Eiyla nak meloncat-2 mcam budak kecik je. Hehe, nak tahu kenape? Okay, harinie 14-12-2011 tamat lah sudah SPM! Horeeeeee! Sure semua calon-2 melepaskan nafas lega apabila dah habis jawab semua soalan SPM tahun nie kan? Jyeahh, semua gembira kan? Atototot, tap kan kite tak boleh gembira sgt sygg. Sebab kita belum tahu keputusan lagi, dan perjalanan kita sebenarnye baru jea nak bermula tau tak. hihi, alam persekolahan sebenarnya cuma ujian-2 senang untuk kita. Tap selepas toe, barulahh cabaran-2 dan pelbagai rintangan yang kita kena hadapi.
Err, okay dah! Aku mula melalut pula, kdiam Eiyla!
Err, okayy korang-2 yang duduki SPM tahun 2011 nie Eiyla doakan kita semua akan berjaya dan mendapat keputusan yang cemerlang okayy. HEHE, sama-2 kita mendoakannya okay? hihi, klahh. toe jea kud, pape pun selamat mengharungi kehidupan selanjutnya :) SALAM.
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

No comments:

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.