Thursday, December 15, 2011

Pagi itu indah



Holla semuanyaCheer hihi. Selamat pagi MALAYSIA :h: Jyeah, Eiyla nak buat entry yang agak comelCOMEL cikit kali ini. hehe. So, pagi nie pukul 10:16a.m ape yang korang buat :s: HAH, masih ade yang tengah tidur :120::119: Ya-allah, bangun lah wehh. Terutama yang perempuan, OII cik kak matahari dah memancorrr dah nie. Tidur ape lagi tu cik kak wehh. hehe. OkayOKAY, Eiyla nak terus kepada cerita Eiyla. :95:
Okay, malam tadi Eiyla ushaUSHA gambar membeMEMBE yang ada dalam :24: Eiyla. Tengok punye tengok, tetibe keluar gambar arwah O'oy. :t: Hati Eiyla terus macam panas and terkejut. :face16: Haihh. Rindu nya dekat arwah, :face22: . Sumpah rindu gila, lama sangat dah arwah pergi. Dah dua bulan lebih dah dia pergi tinggalkan kawanKAWAN and family dia. Haihh.

Aku harap kau tenang di alam sana sahabat :x: Tunggu kami tau, tak lama nanti pasti kita semua akan bertemu. :face45: Aku doakan engkau ditempatkan dikalangan orangORANG yang beriman. AMIN. Alfatihah :face47:
Okay tibaTIBA sedih pulak kan :r: hmm. Okay dah, tutup cerita sedih tu. Now Eiyla nak promote something. :34: hihi. JumJUM, sapaSAPA yang ada Twitter tu sila follow nie ---> https://twitter.com/#!/amoyeiyla . Dan sesape ade Facebook sila add ini --->http://www.facebook.com/#!/sheilaezzati . hehe. Okaylah, promote dua tu je dulu ye.
Aww, okay lah semua. Sampai cini lah dulu ye. Kbhaii, SALAM. ketagerak
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

1 comment:

wanie said...

smoga arwh ditmpt kn di klgn org yg brimn..aminn


KEGILAAN TUDUNG DIAN PELANGI!!
MARIMARI !
TENGOK SINI!
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/kegilaan-tudung-dian-pelangi.html

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.