Sunday, August 7, 2011

HAPPY BUFDAY FARAH


Aha, tengok toe tengok toe. muka sape toe?
AHA, dia tak comel? ELEH! tahu kau jelous, dah diam!
SHUH SHUH, kalau tak suke takyah sibuk nak bace. WERK!
AHHA, okayy umo dia SWEET 16, muda kan muda kan?
Ape tak mude? ISYHHH! muda lah toe, tahu awak tua toe yang dengki kan.
HAHA, okay diam! Saya nak cite pasal dye, bukan pasal awak suka or tak :P
HAHA, okayy today BUFDAY dia.
Sumpah saya tak tatau, sebab jarang on fb. Kalau on pun kejap sgt.
Syggg, SORRY sgt sgt tau. Bebyyy tak sengaja.
Haihh, toe pun dia anta TEXT baru lahh wish dye.
Haihh, sedih kan . Okayy, ye saya salah. Isyhh!
Jahat kan saya, ye saya jahat lupa bufday dia.
Hmm, Biyyy sorry tau biyyy. Bebyy tak sengaja ohh lupa nak wish bufday.
Haihh, tape tape nanti kalau ade mase kite jumpe.
Jumpa jumpa, bebyy bagi hadiahh KISHH dekat biyy. HAHA, ECEH!
kih kih, pape pun HAPPY BIRTHDAY SWEET 16 FARAH ADIBA ..
Mishyou, loveyou :)
dah toe jea, kbhai korang :)

P/s: Korang jangan ingat Eiyla LESBIAN pulak! kiteorang memang suka panggil camtoe lahh , hikhok!
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

2 comments:

bp said...

salam comel blog
tumpang tingal link bolehh ??

WATCHING ONLINE MOVIE WATCHING
HBO,ZEEL CHANNEL,SPOT CHANNEL,GOLF
 CHENNAL.B4U CHANNEL ,TV3 .TV1 ,NATIONAL GEOGRAFI
HISTORY CHANNEL  AND MORE
CHANNEL FREE JUST CLICK LINK CLICK TO WATCHING 
LISTEN MALAYSIA RADIO ONLINE CLICK LINK TO LISTEN

fahmie firas said...

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.