Wednesday, April 13, 2011

Tutorial cara pasang note pada bawah Entry .


Okayy , mesti korank tertanye tanye ape maksud tajuk tutorial Eiyla nie kan ? aha , okayy untuk keterangan lanjut sila lihat gamba di bawah ini :


Click gamba if ta nampak ;) yang berhighlight toe lahh yang Eiyla maksud kan .
mungkin ade yang dah tahu kud kan .

okayy sesape yg da buad follow step Eiyla .
Design --> Edit HTML --> tick Expand Widget Templates --> cari perkataan
<data:post.body/>


Tekan ctrl+f untuk cari perkataan nie yup .
Pasto copy ayat yang Eiyla na bagi jap agi tat bawah code yang korank cari toe .
<center>
<i><span style='font-family:comic sans MS;'>Ayat anda sendiri</span></i>
</center><hr/>

okayy , nie code yang Eiyla na bagi toe , copy jea ayat nie yup .
Aha , senang jea tuto nie kan ? mesti senang juga untuk korank Like and Comment betul ta ? aha , thanks okayy ;)
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

1 comment:

polkadotUngu said...

tq..dah apply..share lah lagi care nak bg mouse mcm awak..unik. ;)

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.