Sunday, July 8, 2012

CIptaan Allah.




Okay, see the pic? yeahh, nice rite? Yeahhh, really-2 nice beautiful! Indah sungguh ciptaan Allah =) Allahuakbar! Cantik sgtt pemandangan dia, tenang je hati. Lupa sekejap pada masalah dan kesedihan yg membelenggu minda Eiyla nie. Tadi Eiyla pegi jalan-2 dekat Kepong, lepak sana dengan kawan. Masing-2 nak tenang kan fikiran, then tetiba mcm nak senja. Pelangi yg cantik berwarna-warni tu pun muncul. Ya-Allah! Bertuah rasa badan, tak sia-2 pergi sana. Dpt plak tgk pemandangan yang cukup indah ni =)
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

2 comments:

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk..

cynta ieda said...

http://hunyieda.blogspot.com/2012/07/giveaway-entry-paling-menarik-by-irra.html mari join sini dear..byk hadiah menarikk..

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.