Saturday, October 22, 2011

Blogger --'


yey, aha lame dah Eiyla tak tulis dekat blog nie kan kan. Alahh, sorry lahh. Eiyla kan nak SPM tak lame lagi, so payah lah tade mase na tulis-2 nie., hehe, tape tape nanti Eiyla da abis SPM Eiyla akan selalu tulis-2 kat sini. jgan risau k.


YEY, spm lagi bape puluh hari jea kan. tak sampai sebulan pun. korang-2 sume, doa-2 kan lah Eiyla supaya dpat 8A okay? hehe, doa korang amat dihargai :)
Thanks okayy, toe jelahh kud. kbhaii. salam (:


With love,
SheilaAzman.
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

2 comments:

sarah hanafiah said...

Gud luck dear .study smart not study hard :D

SiKecilMirmO said...

GUD LUCK DEAR... chaiyok2 oke!

Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.