Sunday, November 28, 2010

What the?


aku ta tahu dari celah mane dye datang la an .
tetibe na sound sound aku , haish .
agak mcam cipan , dah lah add aku pastoe ade hati na jadi muke tembok tat page aku .
WALAWEHH ! muke cun tape lah juga doe .
CUN lagi nenek aku doe dari kau toe .
campak tat tempat hanjing pun ta laku na buad bini . HAHA .
agak sialan la weyhh . suke hati aku la , na denga lagu ape pun .
kau susa ape . pade kau toe bajet bajet duk kat malaysian ade hati na ckap duk kat LONDON !
HAHAHA . sedih sedih , uwaaa na nanges seyhh :P
haish , sedar sedar la diri toe dulu sebelum na sound sound org sesuke hati .
ruma kau tade cermin ke ? meyh , aku tolong beli kan .
bia kau leh cermin ckit diri kau toe .
na tgok page bajt dye ? HAHA , nie pic page dye uhh .


mcam sial je an , HAHAHA :DD
and na tgok muke anak puake nie nan jelas ?
HAHA , nie hah .


haha , korank cun ta muke selenge nie ? HAHA , yeah yeah :DD

nie antara cerita cerita yg dye sound , tap dye pun bajet .
aku okay lagi , cume na ckap english yg dye bajet duk london ;P

Today
[Hairul DraculaCrew]
6:17pm
lu lahir mne...
gua nk thu...
[me]
6:17pm
penting ke na gtau kau ?
[Hairul DraculaCrew]
6:18pm
yela....
yg ko blagk2 sngt gn aq asl...
ko maluyu wt cre owng mlayu bodh....
[me]
6:18pm
lah , dah yg kau na perli perli aku kenpe ?
sape bodo ?
kau ke ?
[Hairul DraculaCrew]
6:18pm
bangag pnye mlayu...'
[me]
6:18pm
haish haish .
haha , sian kau .
[Hairul DraculaCrew]
6:18pm
mak ko
tetk....
[You]
6:18pm
kau ckap diri kau sndri toe .
[Hairul DraculaCrew]
6:19pm
hahhahahahahahah
[me]
6:19pm
sian kau ,
gelak kat diri kau sndri toe :P:P
[Hairul DraculaCrew]
6:19pm
bodh2 je ko
[me]
6:19pm
kau lah
[Hairul DraculaCrew]
6:19pm
ko la...
ko la
bangag
[me]
6:19pm
sape ?
[Hairul DraculaCrew]
6:19pm
cpe ajr ko....
ko la....
[me]
6:19pm
mak kau aja :P:P
[Hairul DraculaCrew]
6:20pm
bpk ko
hahahaha
cian mak ko lahir kn ko,,,,
ish2....
[me]
6:20pm
kesian mak kau lah .
muke tatahu malu dtg page aku buad kacau
[Hairul DraculaCrew]
6:20pm
dh mak aq plk....
aq pnye psl la...
asal ko nk crik aq...
lai....
[me]
6:21pm
hah , aku punye pasal gak la
[Hairul DraculaCrew]
6:21pm
hahahahahah
[me]
6:21pm
yuck !
[Hairul DraculaCrew]
6:21pm
bodh ko
[me]
6:21pm
sape cari kau bodo .
weyhh , please lah !
[Hairul DraculaCrew]
6:21pm
hahahahahah.....
please ape bodh....
[me]
6:22pm
ta suke nan org muke tembok cam kau
ta tahu malu .
dtg page aku bising bising .

6:23pmHairul is offline.

last dye offline , HAHA . bodo bodo jeh .
Thanks read my entry, drop comment and drop like.

4 comments:

Anonymous said...

WTF ! pompuan murahan, nk carik publisiti orng lain :)

faraezaty said...

hha . tape .
nnt fara add dy .
psl wajah dy .
pss :// mmg comey ! ahaha ! XDDD

janEy94_luv_jiwang said...

ish!!! muke budak tu da la cam puaka niyang rapik betul laa!!! hmmm...

Daten's Lala Eiyla said...
This comment has been removed by the author.
Hey, nak pergi dah kea? Alah, kejap lah nie dah jadi followers ke belum? Kalau belum, baik jadi followers dulu baru pergi, hehe. Btw, Terima kaseh kerana menjadi Fan's saye . Untuk pengetahuan anda SORRY saye tidak mengamalkan cara KAU FOLLOW AKU , AKU FOLLOW KAU BALIK ! Saye akan follow blog anda jika saya berminat . :)

 
Segala design adalah hak milik ciptaan kekal LalaEiyla@2011. Thanks kunjungi blog yang tak berape nak gah nie okay. Sila-2 lah jenguk kemari lagi, Salam.